1000 spark eller 100 taeguk

lørdag, 4. februar klokken 11:00
4. februar kl. 11:00 til 16:15
13
Deltagere
0
Inviterede

Arrangementet er et tiltag for bredden, for at samle Taekwondo-danmark. Alle er velkomne, både Mon, Kup og Dan-bærer.

Der vil være medaljer til alle, der gennemfører deres disciplin samt klubpokaler til bl.a. flest antal spark/poomsae i gennemsnit pr. udøvere, hurtigst gennemførte klubber, flest deltagere pr. klub mv.

Ramme tidsplan:
Kl. 11.00                       Velkomst
Kl. 11.15 – 16.00         100 Taeguek/1.000 Spark
Kl. 16.15                      Tak for i dag

Praktisk:
Arrangementet foregår i dobok. Du vælger selv ved tilmelding, hvilke discipliner du ønsker at deltage i. Der er ingen krav om bæltegrad eller alder og heller intet krav om coach eller træner fra de deltagende klubber.

Det er tilladt at have indendørs sko på og der vil ikke være måtter på gulvet.

Du har 4 timer og 45 min. til at gennemføre udfordringen om at gå 100 Taeguek/Poomsae, lave 1.000 spark på pude eller begge dele.

Sådan foregår det, hvis du vælger 100 taegeuk/Poomsae disciplinen:
Du vælger selv hvilke Taeguek/Poomsae du ønsker at gå samt hvornår. Det forventes at du som minimum kan Taeguek il-jang, men ellers er der ingen krav. Udfordringen kan med fordel bruges til at øve/lære nye Taeguek/Poomsae.

Det er op til deltagerne selv, at holde styr på, hvor mange Taegeuk/Poomsae der er udført og løbende melde tilbage til administrationsbordene.

Sådan foregår det, hvis du vælger 1.000 spark disciplinen:
Du vælger selv hvilke spark du ønsker at lave - det eneste krav er, at der er tale om et Taekwondo spark. Der vil være pudeholdere med både store puder og små sparkepuder, så man kan variere sine spark.

Der er intet krav om, hvor pænt eller kraftfuldt det skal være – det bestemmer man selv.

Der laves ”baner” med 5 pudeholdere i hver, hvor man sparker ti gange på hver pude – efter endt bane vender man tilbage til administrationsbordet og får noteret det nye antal spark.

Medaljer
Medaljeoverrækkelse er løbende hver time startende fra kl. 13.00.

Mad
Der er intet cafeteria i hallen, men man er velkommen til selv at medbringe mad og drikke til dagen, derudover vil det være muligt at købe lidt let at spise og noget at drikke. 

13
Deltagere
0
Inviterede
Tilmeldingsfrist: